פיטורי עובדת בהריון
קיבלת זימון לשימוע לפני שהודעת על המעסיק על ההריון, האם עדיין המעסיק צריך לבקש היתר? מדריך לפיטורים בהריון.
עמוד הבית >> פיטורים בהריון
קיבלת זימון לשימוע לפני שהודעת על המעסיק על ההריון, האם עדיין המעסיק צריך לבקש היתר? מדריך לפיטורים בהריון.
עובדת שייצגתי זכתה בפסק הדין התקדימי על פיטורים בהריון לפני 6 חודשים. בפוסט זה 3 פסקי דין בתיקים שייצגתי, עובדות זכו לפיצוי כספי משמעותי על פיטורי עובדת פחות מחצי שנה בעבודה. גם אם מפטרים יום לפני חצי שנה לא צריך היתר של משרד העבודה.
פגעו בזכויותיכן? פיטרו אתכן בניגוד לחוקי עבודת נשים? אין תועלת להראות למעסיק שהוא הפר את החוק
בייעוץ משפטי בודקים האם יש בכלל קייס משפטי, ואם כן האם יש ראיות. והכי חשוב מה רוצים להשיג בהליך משפטי. להמשיך לעבוד באותו מקום עבודה? פיצוי כספי?
אם מעסיק מבקש אישור הריון העובדת צריך להגיש אישור ורק אחר כך קמה חובה על המעסיק לפנות למשרד העבודה לקבלת היתר לפיטורים
אתן מחפשות עבודה זמנית בהריון ואף אחד לא מוכן לקבל אתכן? דווקא הסכם לתקופה קצובה יכול להיות הפתרון של מי שמחפשות עבודה בזמן הריון.
כל הזכויות שמורות לעורכת הדין מיה צחור, עורכת דין הטרדה מינית בעבודה, דיני עבודה, אפליה בעבודה 2002 – 2024
עיצוב האתר: מיה צחור
* המידע באתר זה הינו למטרות כלליות בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי, לפי עובדותיו ונסיבותיו של כל מקרה. כל העושה שימוש במידע, עושה זאת על אחריותו בלבד. עו"ד מיה צחור מעדכנת את האתר מדי פעם בפעם ואולם ייתכן שהמידע הכלול באתר אינו עדכני ושלם ו/או נפלו בו אי דיוקים וטעויות. אין עו"ד מיה צחור נושאת באחריות ו/או התחייבות לעדכון האתר ו/או לנכונות האמור בו. לפונים ולפונות לעו"ד מיה צחור לתיאום פגישה מובהר כי הייעוץ המשפטי, הנכון לנסיבותיו של המקרה הספציפי, ניתן בתשלום בפגישה במשרדה של עו"ד צחור. השימוש באתר, כמו גם עצם הפנייה לעו"ד מיה צחור, באמצעות האתר, בכתב ו/או בשיחה טלפונית, לצורך בירור כללי, בדיקת אפשרות להגיע לפגישת ייעוץ או תיאום פגישה, אינם מהווים ייעוץ משפטי ואינם יוצרים יחסי עורך דין–לקוח.