התפטרות לצורך טיפול בילד
מתי התפטרות לאחר הלידה מזכה בפיצויי פיטורים? מתי דבי אבטלה? מתי אפשר לחזור לעבוד. האם גם לאבא מגיע?
עמוד הבית >> זכויות בהריון ובלידה
מתי התפטרות לאחר הלידה מזכה בפיצויי פיטורים? מתי דבי אבטלה? מתי אפשר לחזור לעבוד. האם גם לאבא מגיע?
מהי חופשה ללא תשלום לאחר חופשת לידה, מה זו שעת הנקה, מתי זכויות אחרי לידה מגיעות להורים או לאבות
מה ההגדרה של הורה עצמאית ומהן ההקלות בקשר לעבוד לילה מחצות עד הבוקר
עובדת המתפטרת לצורך טיפול בילד זכאית לפיצויי פיטורים – אך לא לדמי אבטלה. ואולם, אם העובדת עבדה בטרם הלידה עד שעות הערב ועכשיו היא מבקשת לקצר את יום עבודתה לשעות עבודה רגילות
שאלות ותשובות על היעדרויות לטיפולי פוריות ועל פיטורים בטיפולי פוריות
חופשת לידה כמה שבועות בתשלום וכמה על חשבון העובדת. כמה זמן חופשה ללא תשלום ומה זו שעת הנקה? צריכים להניק כדי לקבלה?
40 שעות בדיקות אפשר להיעדר מהעבודה בהריוןץ ומתי היעדרות בשל הריון מזכה בדמי מחלה
אישה בגיל הפוריות ובהריון לא תיחשף בעבודתה לקרינה, בתקופת ההריון וההנקה, בשיעור העולה על הקבוע בתקנות ולעבודה עם חומרים מסוכנים: בנזול, זרנוך ותרכובותיו, מתיל כספית.
צריך לספר למעסיק על ההריון בחודש החמישי. לא חייבים ליידע את המעסיק על ההריון בראיון עבודה, אלא אם מדובר בנסיבות חריגות ויוצאות דופן.
מתי צריך להודיע על ההריון? האם באמת אסור לפטר בהריון? ואם המעסיק מבקש לפטר אשה בהריון, האם יש סיכוי שיקבל אישור ממשרד העבודה בלי לערב בעניין את העובדת? ואם
כל הזכויות שמורות לעורכת הדין מיה צחור, עורכת דין הטרדה מינית בעבודה, דיני עבודה, אפליה בעבודה 2002 – 2024
עיצוב האתר: מיה צחור
* המידע באתר זה הינו למטרות כלליות בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי, לפי עובדותיו ונסיבותיו של כל מקרה. כל העושה שימוש במידע, עושה זאת על אחריותו בלבד. עו"ד מיה צחור מעדכנת את האתר מדי פעם בפעם ואולם ייתכן שהמידע הכלול באתר אינו עדכני ושלם ו/או נפלו בו אי דיוקים וטעויות. אין עו"ד מיה צחור נושאת באחריות ו/או התחייבות לעדכון האתר ו/או לנכונות האמור בו. לפונים ולפונות לעו"ד מיה צחור לתיאום פגישה מובהר כי הייעוץ המשפטי, הנכון לנסיבותיו של המקרה הספציפי, ניתן בתשלום בפגישה במשרדה של עו"ד צחור. השימוש באתר, כמו גם עצם הפנייה לעו"ד מיה צחור, באמצעות האתר, בכתב ו/או בשיחה טלפונית, לצורך בירור כללי, בדיקת אפשרות להגיע לפגישת ייעוץ או תיאום פגישה, אינם מהווים ייעוץ משפטי ואינם יוצרים יחסי עורך דין–לקוח.